. Ny lärare!

Johannesskolan har nyligen välkomnat en ny hemkunskapslärare vid namn Annica Wirsen. Annica är gift med Andres och de tillsammans är föräldrar till tre barn: Jonatan, Johanna och William. Utöver sitt engagemang för undervisning, gillar Annica med musik, att spela piano, sy, laga mat och vara ute i naturen. Hon har en passion för resor, särskilt till Frankrike, där hon och Andres utforskar nya platser tillsammans. Annica är också mentor till årskurs 1. Annica blev lärare eftersom hon tycker om att dela med sig av sina kunskaper och tycker mycket om barn och ungdomar. Hennes vänliga och snälla natur gör henne till en uppskattad tillgång för skolan.

. Love in sight <3

Vi har 2 love birds! En kille från 8an och tjej från 7an blev ihop! xoxo

. Schack tävling!

Högstadieelever har en schacktävling på gång! Torsdag 18 januari hade de match mot en annan skola men tyvärr vann ingen från vår skola, men det är okej för vi har en ny chans måndag 22 januari!