Önskemål av lågstadiet och mellanstadiet

Vi frågade även vad de tycker om skolan. Alla kommer att vara anonyma och vi kommer att visa hänsyn till varje önskemål.

 

Önskemål av treorna

Följande är vilka önskemål vi fick från treorna. I trean ville ett flertal elever ha någon typ av studsmatta på skolgården. De sa att även att det ville ha fler leksaker i förrådet men även ville mellanstadiet ha tillåtelse till förrådet. Treorna började bli lite uttråkade av skolgården så de ville lägga till en till klätterställning, de ville även ha nya gungor såsom däckgungor. Vi har märkt att det kan skapa lite tjafs när det bara finns en kina gunna så de rekommenderade att vi köper in en ny kina gunga. 

Treorna kände att rörelserummet saknade leksaker så de ville köpa in lite fler leksaker som till exempel bollar och ringar.  

 

Vad gjorde treorna under den vänliga veckan?

Vi fick höra att de fick dra lappar med namn i deras klass och sedan skrev de något snällt till den personen i klassen. Det liknar det vi gjorde här i högstadiet då vi fick namnet på någon som går i högstadiet och vi skulle säga någon snällt till den personen. Vi fick en vecka på oss att säga något snällt till den personen och i slutet av veckan skulle vi gissa vem som var vår hemliga kompis. 

 

Önskemål av fyrorna och femmorna

Fyrorna och femmornas önskemål var att de ville ha gräs på fotbollsplan och på kullen vid skolgården. Backen skulle vara mycket härligare om det fanns gräs på den. 

De har hörts klagomål om att det har hänt olyckor på fotbollsplan då de lätt skadar sig på grund av att det finns grus. Man kan lätt ramla och skrapa sig när det är grus. 

De ville även ha bänkar och bord i det lilla huset där ute på skolgården för att till exempel kunna sitta och plugga. På tal om plugga bad de även att ha inne raster för att plugga inomhus, det vill vi kalla plugg raster.  Som sagt bad treorna om fler leksaker i förrådet, så vill även fyrorna och femmorna ha tillgång till förrådet som de just nu inte har. 

Innerast har de pratat mycket om på sistone, eftersom att de 6orna nu har börjat med sin np så ville de ha inne raster för att då plugga. Och därefter så vill de även ha bänkar vid det lilla huset för att även plugga där med.

 

Positiva saker om skolan

Vi frågade de vad de tyckte om skolan och då fick vi svaren att skolan är en mycket bra skola och att det är enkelt att lära sig grejer. Det vill säga att lärarna är bra på att lära ut. Vi är glada över att ha en kristen skola och få prata om Gud.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *